X

طرز تهیه بستنی برای مغازه با بستنی ساز نیکنام

09128932372 کارشناس فروش
طرز تهیه بستنی با دستگاه بستنی ساز قیفی

بستنی قیفی جزو بستنی های محبوب و پرطرفدار در بین مردم می باشد. در این نوع از بستنی ها معمولاً نسبت مقدار کره در مقایسه با دیگر بستنی ها کم تر می باشد، و حدوداً 3 تا 6 درصد کره دارند. بستنی های قیفی به خاطر درست کردن آن در حضور مشتری از دیگر بستنی ها متمایز می باشد.

ریما سرما
ریما سرما

دستگاه بستنی ساز

برای این که بتوانید بستنی قیفی درست کنید، نیاز به دستگاه بستنی ساز دارید. این دستگاه باید به صورت همزمان مراحل کره گیری و سرمایش ترکیب بستنی را انجام دهد، تا به این ترتیب هوا دهی مناسب انجام شود، و کریستال های یخ را در اندازه های بسیار کوچک نگه دارد. کره گیری در دستگاه به این معنی می باشد، که اگر میزان کره موجود در این بستنی ها بیشتر از محدود اشاره شده یعنی (حدود 3-6 درصد) باشد، عمل تفکیکی که داخل دستگاه رخ می دهد این میزان اضافی کره را از بین می برد. یکی از ویژگی های مثبت این نوع از بستنی سازها این است، که می توان بستنی را بلافاصله بعد از آماده شدن، مصرف کرد. در این دستگاه ها ترکیباتی که حاوی موادی با نقطه انجماد بالاتر می باشند، اغلب بیشتر سرما داده می شوند، تا قوام و سفت بودن خود را حفظ کنند.

تصور بیشتر افراد این گونه است، که بستنی هایی که به وسیله ی این بستنی سازها تهیه می شود، هیچ گونه فرمول خاصی ندارد، ولی باید بدانید، که یک نکته ریز دارد، که هر کسی آن را نمی داند. طرز فکر این افراد این گونه است، که حتماً باید پودر بستنی خارجی داخل آن بریزند، و یا مواد عجیب و غریبی داخل آن بریزند، اما نیازی به هیچ کدام از آن ها نیست. 

شما برای این که بتوانید بستنی لذیذ، باکیفیت و دلچسبی را تولید بکنید، نیاز به این دارید، که شیر بسیار تازه و پرچرب باشد، تا آن را داخل دستگاه بریزید، و سپس شیر را با صعلب، شکر یا مواد دیگری که شیرین کننده می باسد، مخلوط کنید، و داخل مخزن دستگاه باید ریخته شود.

در ادامه ی این مطلب قصد داریم، تا طرز تهیه ی بستنی قیفی را بستنی ساز نیکنام و برخی از ویژگی های این دستگاه و مشخصات فنی آن اشاره خواهیم کرد، تا حدودی با کار با آن آشنا شوید.

آموزش تهیه ی بستنی با دستگاه بستنی ساز قیفی نیکنام

جهت تهیه ی بستنی قیفی خوشمزه با بستنی ساز نیکنام باید مراحل زیر را انجام دهید.

  • مرحله اول

جهت تولید بستنی ابتدا باید مایع بستنی را در مخزن نگهدارنده ریخته و بعد پس از 7 دقیقه بعد از شروع به کار ماشین توزیع بستنی را شروع کنید. 

  • مرحله دوم

مایع بستنی داخل مخزن باقی می ماند، تا زمانی که شما برای توزیع بستنی، دسته ی شیر خروج بستنی را به سمت پایین بکشید.

  • مرحله سوم

در این زمان مایع بستنی به وسیله ی سوپاپ قطره ای و یا پمپ (چرخ دنده ای) مکش می شود، و پس از عبور از سیلندر ساخت، از شیر خروج توزیع می شود. 

  • مرحله چهارم

سیستم کنترل ماشین، جریان تهیه ی بستنی را به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می دهد، به همین موضوع باعث می شود، که از ورود هرگونه آلودگی به طور کلی از بین برود.

  • مرحله پنجم

پمپ باعث افزایش قابل توجه حجم بستنی به خاطر ترکیب مایع با هوا و کاهش احساس یخ بستنی در دهان، ضمن خوشمزه و خامه ای نمودن طعم و حالت بستنی، سود بیشتری برای شما داشته و در همه ی فصل های سال قابل عرضه به مشتریان خواهد بود.

  • مرحله ششم

زمانی که مایع بستنی در مخازن نگه دارنده می باشد، و به خاطر هر دلیلی قصد توزیع و فروش بستنی ندارید، می توانید فقط با فشار دکمه نگهداری، می توانید ماشین را در وضعیتی قرار دهید، که دمای مایع به صورت خودکار کنترل و در دمای مطلوب، نگه داشته شود.

معرفی دستگاه بستنی ساز نیکنام

بستنی ساز نیکنام

در طراحی و تولید این دستگاه جدید ترین و بروزترین دانش طراحی روز جهانی و استفاده از متخصصین داخلی باعث شده است، تا جذابیت ظاهری بستنی ساز افزایش و باعث جلب نظر مشتری شود. هم چنین تمام استانداردهای جهانی در طراحی مکانیکال و الکتریکال دستگاه رعایت شده، و این موضوع باعث می شود، که به کاهش مصرف برق و کاهش استهلاک قطعات مکانیکی و الکتریکی دستگاه نظیر کمپرسور و سایر اجزای مدار برودت، کیفیت محصول نهایی دستگاه به شدت افزایش پیدا کرده، و بستنی سبک تر خواهد بود.

مزایای دستگاه بستنی ساز نیکنام

  • افزایش تعداد بستنی در ساعت 
  • راحت تر شدن ارتباط کاربر با ماشین به خاطر پنل کنترل دیجیتال جدید که به غیر از چهار عملکرد اصلی (توزیع، نگهداری، شست و شو و روشن/ خاموش)
  • دارای نمایشگر قوام بستنی در حالت توزیع
  • نمایشگر دمای محیط، چراغ های نمایشگر دمای سیلندر و مخزن
  • چراغ های نمایشگر فعال شدن موتور همزن، کمپرسور سیلندر و کمپرسور مخزن می باشد.
  • دارای دو کمپرسور مجزا شامل کمپرسور سیلندر جهت ساخت بستنی و کمپرسور مخزن جهت نگهداری مایع بستنی
  • کاهش برق مصرفی، پایین آمدن استهلاک و بالا رفتن بازدهی ماشین، به خاطر طراحی جدید تایمر دیجیتال و مدار برودت
  • مدت زمان 5 دقیقه ای تعریف شده برای حالت شستشو، جهت جلوگیری از آسیب دیدن پاروی همزن و شیر خروج بستنی
  • امکان عرضه بستنی به مشتری در اشکال مختلف به علت طراحی شیر خروج بستنی با قابلیت نصب انواع نازل در اشکال متنوع
  • کنترل آسان قیف بستنی به خاطر فرورفتگی ورق بدنه در قسمت زیر شیر
  • امکان ثابت ماندن درب در هر حالت به علت طراحی جدید درب فوقانی و لولای آن
  • ظاهر زیبا و جذاب به منظور جلب مشتری

طراحی

  • جذابیت بستنی قیفی که آن را از دیگر بستنی ها متمایز می سازد. تولید سریع آن در حضور مشتری و تازگی همیشگی آن می باشد. ماشین های بستنی ساز قیفی نیکنام مکان های کم تردد و شلوغ مانند آبمیوه فروشی ها، رستوران ها، ساحل دریا و… می باشد.
  • در طراحی دستگاه همه ی شرایط آب و هوایی اقلیم ایران در نظر گرفته شده است، به گونه ای که دستگاه در همه ی نقاط کشور و در همه ی فصل ها بدون هیج گونه مشکل عملکردی و با راندمان بالا کار خواهد کرد.
  • ساختار بسیار محکم دستگاه منجر به تداوم عملکرد صحیح و طول عمر طولانی دستگاه می شود.

قیف ورودی مایع

  • قیف ورودی

قیف ورودی مواد در انتهای سیلندر قرار داده شده است، که این خود منجر به میکس بهتر مواد و پفکی تر شدن بستنی می شود.

  • پاروی همزن

پاروی همزن طوری طراحی شده اند، که علاوه بر استحکام بالای آن خیلی حجیم نمی باشد، و فضای زیادی از سیلندر را اشغال نمی کند.

دارای پارو از جنس استیل ضد زنگ و شفت آن برای طول عمر زیاد پارو سخت کاری شده است.

تیغه های پارو به طور فنری و خود تنظیم طراحی و هنگام کار مواد روی سطح سیلندر را به خوبی پاک می کند.

برد الکترونیکی هوشمند

برای کنترل عملکرد دستگاه با استفاده از برد الکترونیکی امکانات زیر را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.

  • نمایش دمای محیط
  • نمایش دمای بستنی
  • نمایش خطا ها و ایراد های احتمالی دستگاه
  • استفاده از چهار حالت پیش فرض به منظور تولید بستنی های متفاوت
  • افزایش سرعت تخلیه بستنی در حین فرایند تخلیه

قسمت مکانیکی دستگاه

  • یاتاقان

با توجه به مرغوبیت جنس بدنه و بلبرینگ های مصرفی، یاتاقان دستگاه بستنی ساز دائم کار می باشد، و در طول عمر طولانی خود احتیاج به گریسکاری و یا روغن کاری ندارند.

  • تسمه

از دیگر دلایل صرفه جویی در مصرف برق می توان به نوع تسمه به کار رفته در این دستگاه اشاره کرد، که علاوه بر استحکام کافی و شل نشدن در اثر کارکرد طولانی دستگاه، دارای اصطکاک مطلوبی می باشد.

  • پولی

محرک پاروی همزن پولی محرک پاروی همزن از جنس فولاد می باشد، و طراحی منحصر به فرد آن به گونه ای می باشد، که علاوه بر استحکام بسیار زیاد، سبک تر از پولی های آلومینیومی متداول می باشد.

  • کندانسور

از دیگر مزایای دستگاه می توان به عدم مصرف آب استفاده از کندانسور هوایی مناسب جهت کارکرد در شرایط آب و هوایی گرم اشاره کرد.

  • اینورتر

به خاطر استفاده از اینورتر و تنظیم دور و قدرت دستگاه به میزان مورد نیاز مقدار قابل توجهی در مصرف برق صرفه جویی خواهد کرد.

مشخصات فنی دستگاه بستنی ساز 

مدل DL-1 DL-3 DL1-P DL3-P TM1600
نام بستنی ساز
تک فاز
بستنی ساز
سه فاز
بستنی ساز
تک فاز پمپی
بستنی ساز
سه فاز پمپی
بستنی ساز
سه فازTM
ظرفیت مخزن (L) 27 27 27 27 42
وزن Kg 263 260 269 266 326
میزان تولید 
بستنی در ساعت
400 قیف
75 گرمی
400 قیف
75 گرمی
400 قیف
75 گرمی
520 قیف
75 گرمی
1600 قیف
75 گرمی
ابعاد 
عرض×عمق×ارتفاع 
(cm)
63×80×150 63×80×150 63×80×150 63×80×150 58×110×180


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید